Rozenhof | Zaandam

rozenhof

projectinformatie
opdrachtgever / eigenaar
Green Real Estate (Alphen aan den Rijn)
hoofdarchitect
GDAi Architecten
kenmerken
2010 renovatie / 2019 Vomar locatie en tapis-roulant
oplevering
2010 / 2019
projectomschrijving 2010

GDAi Architecten heeft in samenwerking met bureau voor stedebouw en architectuur Wim de Bruijn een voorstel gemaakt om het entreegebied van dit centrum een duidelijk herkenbaar karakter te geven.

Tevens heeft GDAi Architecten een compleet gewijzigd interieur voorstel neergelgd om de winkelpasssage een ruimer en eigentijdser uiterlijk te geven.

projectomschrijving 2019

In Zaandam heeft GDAi Architecten een ontwerp gemaakt voor het aanpassen van de Vomar locatie Rozenhof. Tevens wordt de eerste parkeerlaag beter toegankelijk gemaakt vanuit het winkelcentrum.

Op deze locatie aan de achterzijde van winkelcentrum de Rozenhof was reeds een Vomar van ca. 1300 m² aanwezig. Nu is er een nieuwe Vomar gebouwd van ca. 1500 m² op de aangepaste locatie.

De supermarkt is zo'n 90 graden gedraaid waarbij de nieuwe toegang zich in winkelcentrum de Rozenhof bevindt. De eerste parkeerlaag boven het winkelcentrum wordt met winkelwagens toegankelijk door het toepassen van een tapis-roulant.

Voorheen waren de Vomar locatie en winkelcentrum de Rozenhof twee separate bouwdelen, nu worden deze bouwdelen met elkaar verbonden d.m.v. het gedeeltelijk dichtbouwen van de steeg tussen deze bouwdelen.

projectfoto's 2010

projectfoto's 2019