De Hoven Passage | Delft

default

projectinformatie
opdrachtgever
eigenaar
hoofdarchitect
GDAi Architecten
kenmerken
renovatie, ca. 15.000 m²
oplevering
2002
bijzonderheden
genomineerd voor houtprijs 2003
projectomschrijving

GDAi Architecten heeft de gehele herontwikkeling vormgegeven: het gedateerde centrum met beperkte hoogte in de voornamelijk gesloten passage is getransformeerd tot een ruim en helder winkelgebied met veel daglicht en vriendelijke materialen en kleuren.

Het ontwerp is in de uitwerking begeleid tot en met de oplevering. Diverse onderdelen zijn tevens geengineerd en geleverd.

In 2003 is het plan genomineerd geweest voor de Houtprijs van Centrum Hout voor de spantconstructies, uitgevoerd in Siberisch lariks.

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed is GDAi Architecten op dit moment deel van het projectteam voor de planvorming van een grootse uitbreiding van dit centrum.

projectfoto's